Verkstad & Rekond

Namn*

E-post*

Telefon*

Märke och modell

Mätarställning i mil

Önskad tid och datum

Ditt meddelande

Din lokala bilverkstad i Svenljunga!

Välkommen till Sjuhäradbil – din lokala bilverkstad i Svenljunga! En bilverkstad som har allt en so samtidigt alltid är lokal och serviceinriktad. Hos oss är det du som kund som alltid står i fokus och vi är mycket måna om att tillgodose våra kunders önskemål och behov.

Vad behöver just du hjälp med? Byta eller införskaffa nya däck? På vår däckverkstad har vi möjlighet att utföra ånga däckbyten och detta är en del av vår vardag. Som en utökad del av vår däckverkstad erbjuder vi även däckförvaring.
Vi tar oss an stora som små reparationer på samtliga bilmärken och modeller. Det finns inga jobb so är omöjliga för oss och vi älskar utmaningar.

När du lämnar in din bil på vår däckverkstad/bilverkstad är din bil i trygga händer. Vårt mål, precis som ditt är att din bil ska vara så säker som möjligt. Därför utförs allt arbete med kvalitet i samtliga led. Vår bilverkstad är utrustad med de senaste maskinerna och verktygen och våra mycket kompetenta bilmekaniker håller sig ständigt uppdaterade om nya tekniker och metoder.

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss! Välkommen till Sjuhäradbil – din lokala bilverkstad i Svenljunga!