Hjulinställning I Svenljunga

Kör säkert med rätt hjulinställning!

Har du upplevt att bilen känns vinglig? Känns det som att bilen drar åt ett håll? Detta är i så fall tecken på att det är dags för en hjulinställning. Självklart ska du inte behöva vänta på dessa tecken att visa sig utan att regelbundet utföra hjulinställning är aldrig fel. Det handlar om din och andras säkerhet. Med rätt hjulinställning kör du säkert och tryggt!

Sjuhäradbil i Svenljunga har funnits inom branschen länge och våra kompetenta mekaniker utför hjulinställningar dagligen och ser till att så många som möjligt kör säkert på vägarna. När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att bilen är i trygga händer. Hjulinställningar är vår vardag och vårt uppdrag är att få så många säkra bilar ute på vägarna som möjligt.
En hjulinställning är en investering ur flera aspekter. Förutom att det är en billig livförsäkring är det dessutom också något som ökar livslängden på dina däck och som även minskar bränsleförbrukningen.

Det finns som sagt många anledningar till att boka en hjulinställning redan idag! Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer. Sjuhäradbil – ditt självklara val i Svenljunga när det är dags för hjulinställning. Välkommen!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00
Lördagar, ring! 0733106688
Övriga tider, ring! 0733106688